Információk

Termékek / Napkollektorok

 

 

Napkollektorok

 

A Nap melegének hasznosítása

Napjainkban a gyors ütemben emelkedő energiaárakkal szemben a megújuló energiaforrások használata már valóban megtérül. A Wagner cég termékei az állandó termékfejlesztés mellett megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi követelményeknek is.

A szolár termikus berendezések alkalmazásával nem csak pénzt takaríthatunk meg, hanem nagymértékben hozzájárulunk környezetünk védelméhez is. ( Egy átlagos családi ház CO2 kibocsájtásának jelentős részét a használati meleg víz és a fűtési energia előállítása teszi ki. Ez akár 30-40%-kal is csökkenthető napkollektorok alkalmazásával! )

A napenergiának ezen kívül pozitív üzenete is van: a tiszta energia használatával innovatív és előretekintő gondolkodást közvetítünk. Egy napkollektoros rendszer telepítésével nem csak ingatlanunk értékét növeljük, hanem egy tiszta, megbízható és zajmentes rendszer tulajdonosává vállunk! Azzal pedig, hogy az energiát saját magunk állítjuk elő csökkentjük az energiaszolgáltatóktól való függőségünket is.

 

Wagner & Co a szolárenergia minden területén gyárt és fejleszt. A programon belül  a napkollektorok magas teljesítményosztályát a szivattyúk, a szabályozástechnika, a
kiváló minőségű tárolók és a szerelési rendszerek adják. Minőségileg első osztályú,
egyedülálló termékek és tökéletesen összehangolt összetevők – az egy kézből való optimális teljesítményért.

A termékek tartozékai:

  • EURO C20 AR Síkkollektor – A magas teljesítmény
  • CIRCO 6, CIRCO 25/80 Szolár köri szivattyúk – szabályozott, optimális, energiatakarékos
  • SUNGO Szolárszabályzó – A szolárrendszer intelligens irányító központja
  • ECOplus, TERMO Kombi tároló, RATIO-HP G Puffer tároló – átgondolt tárolótechnika minden követelményhez        
  • RATIOfresh – Frissvíz állomás minden igényhez
  • Minősített szerelési rendszer