Információk

Termékek / Hőszivattyúk

 

Hőszivattyú

 

Melegvíz készítés

Talajvíz hőszivattyúk

Víz-víz hőszivattyúk

Levegő-víz hőszivattyúk

Kompakt kültéri hőszivattyú

 

Energiatakarékos, költséghatékony, a jövőben is biztos és környezetkímélő – ezek a lényeges értékek, amivel egy modern és szakszerűen installált hőszivattyú kitüntet. Fűtésnél, hűtésnél és használati melegvíz előállításához használható hőszivattyúk meghatározó előnyöket kínálnak. A rendszer nagyon egyszerű:Energiatakarékos, költséghatékony, a jövőben is biztos és környezetkímélő – ezek a lényeges értékek, amivel egy modern és szakszerűen installált hőszivattyú kitüntet. Fűtésnél, hűtésnél és használati melegvíz előállításához használható hőszivattyúk meghatározó előnyöket kínálnak. A rendszer nagyon egyszerű:

 


A hőszivattyú kihasználja a környezet hőjét, ami a természetes hőforrásokban, levegőben, vízben és földhőben tárolodik. Ennek a környezeti energiának a legnagyobb része a napenergia és a föld belső hője. Ezek a megújuló energiák egy magasabb hőmérsékletű kiforrott technológiát igényelnek és így fűtési célra alkalmazhatók. 
 
 
 

30 sikeres év

Az OCHSNER Wärmepumpen GmbH-t 1978-ban alapították és azóta is környezettudatos, úttörő és innovatív. Az első európai gyártók egyikeként kezdte el iparszerűen gyártani a hőszivattyúkat, és mára a nemzetközi szakma egyik technológia vezetőjeként tartják számon. 
 
Évtizedes kutatás-fejlesztés eredményeként jöttek létre a lehető legmagasabb ügyfél elégedettséggel bíró, mindig hatékony hőszivattyúk. Teljes kínálatát nyújtja a fűtés hőszivattyúktól kezdve – fűtés és hűtés funkcióval – a használati melegvíz előállító hőszivattyún át a nagy teljesítményű ipari hőszivattyúkig a hőforrások komplett tárházával. Az új generációs „Golf plus“ és „Air-Station plus“ készülékek, amelyek folyamatosan 65°C előremenő hőmérsékletet érnek el, régi építésű házakban csak radiátoros fűtés rekonstrukciójával érhető el.
 
Az OCHSNER cég azzal a szándékkal tekint a jövőbe, hogy a környezeti energiát felhasználja annak érdekében, hogy hozzájáruljon az együttes nemzeti és globális energiajövőhöz. Így járul hozzá az emisszió redukciójához és a véges erőforrások kíméléséhez.
 
Előrelépés a technika által

 

A gyakorlatban előforduló a különféle rendszerű hőszivattyúkat a mindenkori üzemi feltételeket figyelembe véve az OCHSNER tesztlaborban tesztelik és mérik. Az átvételek lemérését az erre vonatkozó nemzetközi normáknak és minőségi irányvonalaknak megfelelően hajtják végre. A legmodernebb technikai berendezés biztosítja a tudományos és technikai személyzet részére a termékek állandó továbbfejlesztését; ezzel biztosítva a technikai előrelépés előfeltételét.