Információk

Napkollektorok

Napjainkban a gyors ütemben emelkedő energiaárakkal szemben a megújuló energiaforrások használata már valóban megtérül. A Wagner cég termékei az állandó termékfejlesztés mellett megfelelnek a legmagasabb szintű minőségi követelményeknek is.

A szolártermikus berendezések alkalmazásával nem csak pénzt takaríthatunk meg, hanem nagymértékben hozzájárulunk környezetünk védelméhez is.

Tovább a részletekért…

Napelem

Függetlenség, vagy nullás éves villanyszámla.Mindkét törekvés megvalósítható korunkban napelemekkel. Függetlenséget lehet elérni sziget üzemmódban és helyes méretezéssel valóban lecsökkenthető az éves villamosenergia-költség.

Tovább a részletekért…

Hőszivattyú

Energiatakarékos, költséghatékony, a jövőben is biztos és környezetkímélő – ezek a lényeges értékek, amivel egy modern és szakszerűen installált hőszivattyú kitüntet. Fűtésnél, hűtésnél és használati melegvíz előállításához használható hőszivattyúk meghatározó előnyöket kínálnak.

Tovább a részletekért…

Pellet- és fatüzelés

Amennyiben fontos Önnek a környezetvédelem, a kényelem, a precizitás, a megbízhatóság, a hatékonyság,  valamint a pénzére is odafigyel, akkor legjobban teszi, ha a pelletfűtést  választja!

A pellet 100%-ig természetes alapanyagokból készülő granulátum. Fűrészporból és faforgácsokból préselik össze nagy nyomáson, kötőanyagként a fában megtalálható lignin szolgál.

Tovább a részletekért…