Információk

Az AT-Info Bt. 1998. őszén alakult azzal a céllal, hogy a számítástechnikai piacon széles szolgáltatási körrel álljon a felhasználók szolgálatába. A cég fő profilja számítástechnikai eszközök forgalmazása és javítása. 1999. novemberében nyitottuk meg üzletünket Szekszárdon a Béri Balogh Ádám u. 33. szám alatt.  Elsősorban számítógépek és perifériáinak javításával és forgalmazásával foglalkoztunk.

Egy évvel később, vevőink igényeihez alkalmazkodva, irodai papíráruk, műszaki- és plotterpapírok forgalmazását is megkezdtük. Majd 2004. tavaszán – az újabb igények kielégítésére – klíma- és hűtéstechnikai berendezések kereskedelmével, javításával bővítettük tevékenységi körünket.
A kereslet és a beszállítóink termékbővítése következményeként háztartási gépekkel és szórakoztató elektronikai termékekkel tovább bővítettük kínálatunkat.
A társaság 2010. decemberében kft.-vé alakult át. Ezzel majdnem egyidejűleg elköltöztünk a Kossuth u. 5. szám alá, ahol új, színvonalas üzletben várjuk meglévő és leendő vásárlóinkat.

Ez év tavaszán szerződést kötöttünk a Wagner Solar Hungária Kft.-vel, melynek keretén belül az általuk forgalmazott megújuló energiára épülő termékek tolna megyei márkaképviseletét látjuk el. A bemutatótermet előre láthatólag novemberben nyitjuk meg.

Az elmúlt évek tapasztalata és a visszatérő vásárlók véleménye szerint a szakszerű kiszolgálás, és – minden helyzetben – a legjobb megoldásra való törekvés vezet az ügyfelek bizalmához, a velük kialakítható tartós kapcsolat létrehozásához és megtartásához.

Címünk: 7100 Szekszárd, Kossuth L u. 5.
Telefon: 74/411-944, fax: 74/511-599
E-mail: at-info@at-info.hu

Nyitvatartás: 

hétfő – péntek: 8.30-17.30,
szombat: 9-12,

ebédidő: 13-13.30


View Larger Map