Információk

AT-INFO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

tájékoztató közlemény

 

Kapacitásbővítő beruházás megvalósítása az AT-Info Kft-nél

 

Az AT-Info Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. támogatást nyert kapacitásbővítő beruházás megvalósítására.

Az elnyert támogatás összege 6 094 875 Forint, a támogatás mértéke 50,00 %

A projekt 2017.09.04. – 2017.12.31. között valósul meg.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-00081

A Kedvezményezett neve, címe: AT-Info Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 7100 Szekszárd, Kossuth L. u. 5.

 

A projekt tartalmának bemutatása

A projekt keretében megvalósuló beruházás a vállalkozás 2821 TEÁOR számú tevékenységéhez szervesen kapcsolódó fejlesztést jelent.  A változó hűtőközeg-áramú (ún. VRF, azaz Variable Refrigerant Flow) hőszivattyús rendszerek összeállítását a cég a projekt megvalósításának köszönhetően Magyarországon jelenleg még egyedülálló technikával végezheti, amely jelentős versenyelőnyt jelent a számára.

 

A beruházás az újszerű gyártási technológia alkalmazásához nélkülözhetetlen új eszközök és gépek beszerzését, valamint a hozzá kapcsolódó, szükséges információs technológia-fejlesztést foglalja magában.

 

Az indukciós hegesztő (keményforrasztó) a hőszivattyú-csőrendszer gyártási technológiájának alapgépe, amely biztosítja a helyszíni precíziós, tűzmentes, zöldtechnológiás kivitelezést.

A vákumszivattyú, a hűtőközeg-lefejtő készülék, a ROTHENBERGER ROCOOL 600 műszer vákumszondával és a szivárgáskereső a gáztömörség-vizsgálathoz szükséges, a kész csőrendszer üzembe helyezését, ellenőrzését segítő eszközök, funkciójukban összekapcsolódnak, a technológiai folyamathoz nélkülözhetetlenek.

Az eszközlistában szereplő expander, hidraulikus csőhajlító, valamint a peremező és hajlító készlet a hőszivattyú csővezeték-rendszerének gyártásához kapcsolódó, fém megmunkálására, alakítására alkalmas szerszámok.

A falhoronyvágó, a szintező, a fúró véső kalapács, a fúró véső eszközök, valamint az ezekhez kapcsolódó porszívó a rézcső-rendszer nyomvonalának kialakítására, belső és külső falfelületek áttörésére, hornyolására, valamint a csövek lézeres technológiával való szintezésére szolgáló berendezések.

Az eszközök között szereplő Geda lift egy 19 m hosszúságú ferdepályás lift, amely alkalmas arra, hogy a technológiához kapcsolódó gépek, szerszámok a kivitelezés, gyártás helyszínén az emeletre, padlásra, magastetőre feljuttathatók legyenek, különösen az olyan helyeken, ahol erre más lehetőség nincs.

 

A projekthez kapcsolódó kiegészítő beruházásként információs technológia-fejlesztés is megvalósul. Ez hardverek (két Dell Optiplex 3050SF asztali számítógép és a hozzá tartozó Dell U2414H monitor, Lenovo Thinkpad 20GJS02G00 és Dell Inspiron 5567 notebookok) és szoftver beszerzését jelenti.

 

További információ kérhető:

AT-Info Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Péri Attila ügyvezető

cím: 7100 Szekszárd, Kossuth L. u. 5.; tel.: 74/411-944, e-mail: at-info@at-info.hu