HírlevélKosár BejelentkezésInformációk

 

Regisztráció:

Az at-info.hu internetes áruházban történő rendeléshez Önnek regisztráltatnia kell magát. A regisztrációt bármikor egyszerűen végrehajthatja. A regisztrációkor megadott adatokat (név, cím, e-mail cím, telefonszám) kizárólag csak a rendelés teljesítéséhez használjuk fel, azt az at-info.hu oldal üzemeltetője az AT-Info Kft. bizalmasan kezeli, harmadik félnek át nem adja. Az AT-Info Kft. semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A regisztrációkor megadott személyes adatokat egy Ön által megadott e-mail címmel és jelszóval tároljuk a későbbi azonosításhoz. Az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet, és módosíthatja. Amennyiben jelszavát elfelejtené, úgy e-mail címe megadásával új jelszót kérhet, melyet e-mailben küld meg a rendszer automatikusan. Fontos, hogy amennyiben nem szeretne a továbbiakban információkat kapni az áruházunkban megjelenő újdonságokról, akciókról, akkor regisztráláskor iratkozzon le hírlevelünkről.

Megrendelés:

A megrendelés 5 lépésből áll:

1. A kosár tartalma:

Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét.

2. Bejelentkezés:

Megrendelést csak regisztrált felhasználók a bejelentkezést követően adhatnak le. A regisztrációval kapcsolatos részletes információt a Regisztráció menüpontban olvashat.

3. Számlázási és szállítási adatok:

Itt láthatja a regisztráció során megadott számlázási és szállítási adatait melyeket a módosít gombra kattintva aktualizálhat, módosíthat. Valamint a kívánt szállítási módot is itt kell megadnia. A Megjegyzés rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére.

4. Ellenőrzés:

Kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését. A fenti menüsorra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, a Rendelés folytatása gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. A megrendelhető tételek jellemzői az adott termékhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A megrendelhető cikkek leírásait a gyártók/forgalmazók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A termékek mellett található fotók, az adott cikkek ábrázolják. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. Megrendelése, a visszaigazolást követően lép érvénybe!

5. Megrendelés:

Az elküldött megrendelését a nyomtatás gombra kattintva kinyomtathatja.

Szállítási idő és Személyes vásárlás:

Az at-info.hu internetes áruházban megjelenő termékek egy része raktáron van, azonnal elérhető, de előfordulhat természetesen, hogy épp elfogyott az adott árucikk, erről egy tájékoztató e-mailben értesítjük Vásárlóinkat a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül. A termékeinknél felüntetett 2-5 munkanap szállítási idő ellenére számíthat rá, hogy a rendelést követő egy vagy két munkanapon belül leszállítjuk, vagy azonnal visszaigazolást küldünk a személyes átvétel lehetőségéről. Ha olyan cikke(ke)t is rendel on-line választékunkból, amely(ek)nél a várható szállítási idő több ennél, számolni kell azzal hogy a teljes csomag, a termékeknél megadott leghosszabb szállítási idővel kerül leszállításra. Ha egészen pontos elképzelése van a megvásárolandó termékről, úgy mielőtt felkeres minket, érdeklődjön üzletünkben a termékek elérhetőségét illetően. Ha nem sürgős a vásárlás, akkor pedig rendeljen bátran on-line felületünkön, válassza a személyes átvételt, és mi a megadott szállítási időn belül e-mail-ben tájékoztatást küldünk arról, hogy átveheti a termék(ek)et. Ha pedig egyszerűen csak nézelődni szeretne egy igen nagy választékkal rendelkező áruházban, akkor ne habozzon ellátogatni hozzánk!

Fizetés:

A megrendelt árucikkeket a Magyar Posta Zrt. szállítja házhoz. Az utánvét díja 0 – 15 kg tömegű csomag esetén: 1900.-Ft. Az ennél nehezebb csomagok kézbesítése külön díjszabás szerint történik (érdeklődjön üzletünkben). 50.000.-Ft felett az értéknyilvánítás díja 350.-Ft minden megkezdett 10.000.-Ft után. (Az árak az Áfát tartalmazzák!

Az áru értékét és a szállítás díját a kézbesítőnek kell készpénzben megfizetni.

Termékgarancia:

Cégünk az általunk eladott termékekre általában egy év garanciát vállal. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. A használat során bekövetkezett meghibásodásokra az árucikkhez mellékelt magyar nyelvű garanciajegyben leírtak az érvényesek. Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

A vásárlástól való elállás joga:

A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő nyolc napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat – a visszaszolgáltatás után – haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríti.

Fontos! 

– A vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget.

– A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik.

– Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza.

– Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Adatvédelem:

Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át. A megrendelés során kérünk minden olyan adatot – név, cím, e-mail cím, telefonszám- amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.