HírlevélKosár BejelentkezésInformációk

Elindult a napkollektoros pályázat!

Mit érdemes tudni a pályázatról?

Ha szeretne részt venni a napkollektoros pályázaton, megosztanánk Önnel néhány olyan információt, melyek hozzásegítik az akár 800.000 Ft-os támogatásösszegéhez.

1. A pályázatot kizárólag elektronikus úton, az ügyfélkapun keresztül lehet beadni.

Ha korábban még nem használta az ügyfélkaput, első lépésként itt kell regisztrálnia. Kizárólag az ügyfélkapus regisztrációval rendelkező személy töltheti ki a pályázati űrlapokat. A magyarországi okmányirodai hálózat bármelyikében, vagy más felhatalmazott intézményekben – ingyenesen – regisztrálhatják magukat az ügyfélkapun. A kezdeti személyes megjelenést követően a további ügyintézéshez nem szükséges személyesen megjelenni, a továbbiakban ez elektronikus módon történik. Itt további információkat tudhat meg az ügyfélkapus regisztrációval kapcsolatban. Keresse meg az Ön lakóhelyéhez legközelebbi okmányirodát! Tovább a térképhez


2. Pályázó csak a napkollektoros rendszer helyszínéül szolgáló ingatlan tulajdoni lapján bejegyzett egyik tulajdonos, vagy a társasház közös képviselője lehet.

A pályázathoz Önnek be kell szereznie egy 1 hónapnál nem régebbi tulajdoni lapot. Ide kattintva könnyedén megtalálhatja az Ön lakóhelyén illetékes földhivatalt!

3. A pályázathoz szüksége lesz majd a bankszámla szerződésére, vagy egy olyan banki igazolásra, amellyel igazolni tudja, hogy a pályázatban megadott bankszámla az Ön tulajdona.

Javasoljuk, keresse elő bankszámla szerződését, vagy látogasson el számlavezető bankjának fiókjába, és kérjen igazolást!

4. A pályázat feltétele, hogy a napkollektoros kivitelezést végző vállalkozás az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. (ÉMI) által regisztrált vállalkozás legyen.

A Wagner Solar Hungária Kft. regisztrált vállalkozás. Nézze meg bemutatkozó oldalunkat az ÉMI weboldalán!

MIT BÍZHAT RÁNK?

Az alábbi dokumentumokat mi biztosítjuk Önnek a pályázathoz:
– Gépészeti kapcsolási rajz a gépésztervező aláírásával és jogosultságának feltüntetésével
– A napkollektoros rendszerre vonatkozó szállítói megfelelőségi nyilatkozat
– Teljes körű tervezői és kivitelezői árajánlat az Ön nevére és a beruházás címére kiállítva
– Kivitelezői előszerződés, mely a támogatói döntést követően lép hatályba

03
Ha Ön is úgy érzi, hogy a fenti pályázati lehetőséggel közelebb került a napkollektoros rendszerhez, a Wagner Solar Hungária Kft. tolna megyei márkaképviseleteként felajánljuk segítségünket pályázati dokumentációjának összeállításában. Kérjük, hívjon minket a 06 74 411 944 -es telefonszámon hétköznap 8:30 és 17:30 között, vagy küldje el elérhetőségeit az  at-info@at-info.hu címre, hogy mielőbb időpontot tudjunk egyeztetni egy személyes találkozóra!

Sikeres pályázata érdekében várjuk jelentkezését!

A pályázathoz kapcsolódó további hasznos linkek:

A pályázati felhívás szövege
– A pályázati tájékoztató
A pályázati útmutató (ÚJ!)
A pályázati kézikönyv (ÚJ!)
A pályázati űrlapok (ÚJ!)
A pályázat weboldala (ÚJ!)
ÉMI weboldala
– Új Széchenyi Terv – Zöld Beruházási Rendszer honlapja

Nincs hozzászólás

Szóljon hozzá